top of page

CSILLAGPONTRÓL

A Csillagpont egy istenközpontú fesztivál, amelyet azért hoztunk létre, hogy Isten szeretete és a közösség ereje által evangéliumi megújulást, megtéréseket hozzon minden magyar fiatal életébe, általuk erősítve a helyi gyülekezeteket. Célunk többek közt, hogy több ezer fiatal kapcsolódjon ki és töltődjön fel lelkileg egy időben, egy helyen – köztük Te is! 

pb_PB004386_edited.jpg
szl_190726-5811.jpg

ISTEN ÉS A

FIATALOK

A KÖZÉPPONTBAN

A Csillagponton olyan, hasonló életkorú fiatalok találkoznak, akiket azonos kérdések foglalkoztatnak, azonos értékeket képviselnek. 


A legjobb érzés, amikor az ember felfogja és megérzi, hogy Isten ismeri és szereti őt! Fontos számunkra, hogy teret kapjon a fiatal ennek az érzésnek a megtapasztalására, saját hite megismerésére és az abban történő megerősödésre.


Hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a fiataloknak élvezhető, ingergazdag programokat, koncerteket, hangulatot és előadásokat kínáljunk.


A résztvevők nemcsak kiszakadnak a hétköznapokból a különböző zenei programok, lelki előadások, sporttevékenységek és szabadidős programok révén, hanem egyszerre van testi és lelki megújulásra lehetőségük.

A Csillagpont Fesztivál sokkal több egy átlagos zenei fesztiválnál: valódi értéket teremtő, életeket formáló és emberi kapcsolatokat építő közösség.

A Csillagpont Fesztivál több mint hatszáz önkéntes munkájának a gyümölcse, akik minden erejükkel és lelkesedésünkkel már a fesztivál előtti hónapokban megfeszített tempóban dolgoznak azért, hogy mindenki  jól érezze magát.

A Csillagpontnak a Balaton part ad otthont, ami igazán különlegessé teszi a fesztivál élményét. A Balaton minden résztvevőnek igazi nyaralássá varázsolja a fesztivált.

Az esemény a Magyarországi Református Egyház szervezésében valósul meg, és már több mint húszéves múltra tekint vissza.

TÖBB MINT

ZENEI

FESZTIVÁL

bottom of page